03 Aug

Cursuri online

cursuri online - CorelDrawTutorial.info

Pe internet puteți găsi cursuri online mai detaliate si aprofundate despre Corel Draw și alte softuri.

Ceea ce am gasit pentru voi este in limba engleza insa este foarte bine facut si structurat. Este o sursa de inspiratie. Daca veti parcurge si veti reproduce aceste desene veti acumula multe cunostinte in Corel.  Site-ul l-am descoperit cautand niste imagini. Vezi aici —–>  Corel Draw design

Recomand cu incredere studierea cartilor despre design, in special cele scrise de autori straini, pentru ca din pacate la noi in tara nu prea avem informatie la acest capitol. Sa nu uitam totusi ca orice program de editat, este doar o unealta cu ajutorul careia noi putem crea ceea ce ne imaginam. Daca doresti sa aprofundezi acest domeniu si sa o faci grafica la un alt nivel, trebuie sa parcuri minim 10 carti. Pe internet, chiar daca vei gasi cursuri online care iti  vor da o suma de informatii, acestea nu vor fi suficiente.  Informatia pretioasa nu se gaseste online pe internet, mai ales gratuit, pentru ca cei care cunosc multe despre un domeniu, nu-si vor vinde munca gratuit, ci vor scrie carti sau carti, DVD-uri, etc. Aceste informatii, pe langa faptul ca te vor propulsa pe scara cunoasterii, iti vor economisi si timp pretios, pentru ca ce vei gasi in ele, s-ar putea sa dureze cativa ani pana vei descoperi aceleasi informatii in toate cotloanele internetului. Asadar, iata cateva din recomandari.

 Recomandare carti:

Brand Bible – Debbie Millman

How to be a Graphic Designer, without Losing Your Soul

Spectrum – Index Book

Design of Lighting by Peter Tregenza

 

 

4 Comments

 • Adi February 3, 2014 at 10:31 pm

  Buna
  Din pacate linkurile de sus nu merg.
  M-ar interesa sa invat corel draw iar cele 4 parti descrise pe site sunt foarte utile pt. mine pt. a incepe dar cum am zis linkurile sa continui nu merg.

  Sugestii?

  Reply

  • Claudiu February 4, 2014 at 12:05 am

   Buna Adrian.
   Acelea erau niste carti mai vechi care se pare ca nu mai merg asa cum zici. Nu stiam ca le-au scos cei care le aveau postate.
   O sa caut alte surse si o sa postez in cel mai scurt timp.
   Multumesc pentru comentariu. Apreciez gestul.

   Cu stima, Claudiu

   Reply

 • Adi February 28, 2014 at 6:14 pm

  Buna din nou.
  Ti-am trimis un email la adresa mentionata in legatura cu niste lectii de corel.
  Nu stiu daca l ai primit.

  Mersi

  Reply

  • Claudiu March 2, 2014 at 10:55 pm

   Buna Adi,

   Multumesc pentru interventie si ma bucur ca sunt oameni asa de pasionati si dornici sa invete ceva.
   Am gasit pentru tine si ceilalti prieteni si vizitatori ai site-ului, un site din afara din care va puteti inspira si puteti invata multe tehnici practice.
   Sper sa va fie de folos.
   Spor la treaba! :)

   Reply

Leave a Comment