Salut tuturor celor pasionati de Corel Draw Online!

Asa cum spuneam si in meniul “Despre”, acest site l-am creat initial pentru a-mi ajuta prietenii reali si cei din mediul virtual sa invete cat mai usor Corel Draw online. Dupa nici 3 luni, acest site a crescut din ce in ce mai mult datorita persoanelor interesate sa invete acest minunat program, in special in limba romana. Odata cu asta au aparut din ce in ce mai des solicitari si intrebari despre cum se poate invata mai usor si repede acest soft. Ei bine, din experienta stiu si o stiti si dumneavoastra, ca cel mai bine se invata atunci cand esti doar tu si dascalul tau, explicandu-ti personal. Cu totii stim acest lucru pentru ca majoritatea dintre noi am facut ore de matematica, romana sau alta disciplina, pentru examene importante, cu un profesor. Cea mai multa si mai corecta cantitate de informatie atunci o primesti, cu profesorul alaturi. Asa am invatat eu Corel Draw si fotografie, avand un mentor pe care am putut sa-l intreb diverse lucruri atunci cand aveam nevoie.

Stiu ca multi dintre dumneavoastra nu aveti pe cineva cunoscut care sa stie acest program. De asemenea stiu ca invatatul din tutoriale sau texte este foarte dificil si anevoios, de multe ori imposibil de gasit o informatie.

Pentru ca timpul meu este la fel de valoros ca al dvs., m-am intrebat cum sa invat si sa-l fructific. Atunci mi-a venit o IDEE buna. Sa stau la dispozitia dvs. pentru a invata Corel Draw online, direct pe internet. Acest lucru il putem realiza simplu cu ajutorului programului Team Viewer prin care putem sa lucram impreuna la acelasi monitor, indiferent unde ne aflam in lume. Si pentru ca tehnologia nu are limite, contactul auditiv il realizam prin telefon sau casti (messenger, skype).

Invata Corel Draw Online! 

De ce sa profiti de aceasta metoda?

 • Inveti intr-un timp mult mai scurt. In loc sa cauti informatie in tot internetul pe care nu sti daca o gasesti sau nu, vei putea contracost sa inveti mult mai repede si sa fi sigur ca ajungi la informatia corecta. In acest fel, inveti Corel Draw online cu pana la 80 % mai repede.
 • Daca concepi un material publicitar, si simti ca nu esti sigur pe ceea ce faci, pot sa-ti ofer solutii sau sa-ti imbunatatesc grafica.
 • Daca ai de pregatit un material pentru PRINT, experienta mea in domeniu iti va fi de mare ajutor.
 • Inveti trucuri pe care le gasesti foarte greu sau deloc.

Nici tu nu vrei sa-ti irosesti banii si nici eu nu doresc sa te vaduvesc de ei. VREAU sa PROFITI de serviciul meu cat de mult se poate, cu cost minim si eficienta MAXIMA. Iata ce-ti propun pentru asta:

 • Daca ai mai lucrat in program si cunosti unele aspecte, trece pe o foaie sau intr-un document word sau notepad, tot ce nu ti-a iesit si doresti sa realizezi. Eu voi citi si iti voi arata la fiecare in parte.
 • Poate nu sti nimic si vrei sa pornesti de la zero. In acest caz propuneti ce vrei sa realizezi pe viitor si eu te voi invata in domeniul ales.
 • Pentru a nu pierde informatii, recomand ca intalnirea sa fie de maxim 30 de minute in cazul in care optezi pentru minim o ora.
 • Poate esti putin neicrezator in aceasta metoda de invatare. Ia minimul, 10 minute si vezi daca te ajuta cu ceva sau nu.

Cum procedam? 

 • Trimiti un email (claudiupojar@yahoo.com) sau un mesaj in formularul de Contact in care imi spui pentru ce ai optat si ce anume doresti sa inveti.
 • Stabilim de comun acord ziua si ora cand vom intra in legatura directa.
 • Dupa ce am discutat despre asta, vei face plata in contul meu bancar sau in contul de paypal.

Daca aceasta metoda eficienta de invatara corel draw online va surade, nu ezitati sa ma contactati!

Succes!

Corel draw online - CorelDrawTutorial.Info